Новинка від ТОВ «Атон Сервіс»: фарбувальна камера з водяною завісою

Компанія ТОВ «Атон Сервіс» розробила та оголошує про випуск нової фарбувальної камери з водяною завісою TBS-3W, яка поєднує в собі низьку ціну та високу якість. Розроблене обладнання ідеально підходить для користувачів з середнім або великим об’ємом робіт та характеризується простотою очищення і технічного обслуговування.

Концепція камери з водяною завісою TBS-3W полягає в тому, що очищення повітря проходить в два етапи:
перший етап – очищення повітря через подвійну водяну завісу;
другий етап – очищення у фільтруючому матеріалі із скловолокна.

Подвійна система очищення гарантує об’єми викидів менше 3 mg/Nm3, а конструкція кабіни дозволяє за необхідності пізніше користуватися картриджами з активованим вугіллям.

Фарбувальна камера з водяною завісою TBS-3W розроблена в такий спосіб, щоб забезпечити високу якість фарбування, просте обслуговування та безпеку роботи. Вона включає в себе такі основні складові частини: фарбувальні кабіну; вентилятор з електродвигуном 2,2 кВт; комплект фільтрів із скловолокна; водяний насос потужністю 1,1 кВт; електричну панель управління; диференційне реле тиску для визначення засміченості фільтрів, а також за запитом можуть постачатись світильники у вибухобезпечному виконанні.

Високопродуктивний вентилятор дозволяє створювати збільшений повітряний потік для більш рівномірного розпилення лакофарбових матеріалів та ефективного видаленні і очистки відходів.
З принципом роботи фарбувальної камери TBS-3W виробництва ТОВ «Атон Сервіс» вже можна ознайомитись в шоу-румі компанії, а також на виставці LISDEREVMASH’2014, яка відбудеться  30 вересня – 3 жовтня, де і буде представлена новинка.