Новинки лісопиляння та сортування від ТОВ «МВМ-Київ»

Цього року компанія ТОВ «МВМ-Київ» підготувала  потужну та продуктивну новинку, а саме нову модель Багатопильного верстату WD 500 KBA виробництва фірми Walter (Польща), яку вперше представимо саме на виставці Lisderevmash.

Також традиційно буде представлене обладнання, яке десятками років здобувало повагу і авторитет серед українських деревообробників, відточувало свої технології та якість, та зарекомендувало себе як найкраще лісопильне обладнання європейського виробництва у співвідношенні Ціна – Якість – Продуктивність, а саме модернізований потужний промисловий Cтрічкопиляльний верстат  для універсального розпилу лісу HTZ 1100 PRO фірми Mebor (Словенія).

Крім того, ТОВ «МВМ-Київ» запропонує цікаву новинку для електронного обліку та сортування деревини, а саме Автоматичні комп’ютеризовані лінії та програмне забезпечення для оптимізації розкрою круглого лісу з можливістю отримання максимального виходу корисної продукції для будь-яких лісопиляльних виробництв.

Також ТОВ «МВМ-Київ» підготувала пропозиції щодо виготовлення дерев’яної  тари зі шпону, а саме автоматичні високопродуктивні лінії виробництва ящиків під фрукти та овочі для виробників сільськогосподарської продукції.