Виставка LISDEREVMASH ‘2013 розпочала свою роботу!

24 вересня в Києві відкрилася провідна виставка лісопромислового комплексу та деревообробної промисловості України, LISDEREVMASH, яка давно стала традиційним місцем зустрічі професіоналів різних країн.

Виставка організована Державним агентством лісових ресурсів України та виставковою компанією «АККО Інтернешнл» за підтримки Європейської федерації виробників деревообробного обладнання EUMABOIS, профільних асоціацій Італії (ACIMALL) та Іспанії (AFEMMA), Асоціації меблевих та деревообробних підприємств України «Меблідеревпром» та Української асоціації деревообробного обладнання «УАДО».

На церемонії офіційного відкриття виставки були присутні:

  • Перший заступник Міністра промислової політики України – пан Микола Євдокименко;
  • Голова Державного агентства лісових ресурсів України – пан Віктор Сівець;
  • Президент асоціації меблевих та деревообробних підприємств України «Меблідеревпром» – пан Сергій Сагаль;
  • Директор Департаменту промполітики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України – пан Юрій Медведєв.

Вcі виступаючі відзначили, що Міжнародна спеціалізована виставка машин та обладнання LISDEREVMASH’2013 є важливою подією для вітчизняної індустрії лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості. Це унікальна можливість для професійного спілкування фахівців з різних країн, розвитку ділового співробітництва та демонстрації своїх можливостей.

Цього року на LISDEREVMASH представлені стенди понад 130 компаній з 15 країн світу, які демонструють новітні розробки і технології. У виставці беруть участь такі всесвітньо відомі бренди як Akzo Nobel, Altendorf, Cefla, Felder Group, Forezienne, LEUCO, SCM Group, Weinig, Wood-Mizer, а також лідируючі українські підприємства: ІМАК Україна, МАРКЕТЛІС, Мотор-Січ, Станкодніпро, Ройек -Львів та ін.

Обладнання та інструменти для деревообробної, лісової та меблевої промисловості, технології для виробництва біопалива, лакофарбова продукція, комплектуючі, а також вироби з деревини, представлені на виставці – це саме те, що забезпечить раціональне використання лісосировинних ресурсів, виготовлення конкурентоспроможної продукції, а значить, допоможе отримати додаткові кошти для розширення виробництва.

На відкритому виставковому майданчику LISDEREVMASH’2013 будуть представлені технології для лісозаготівлі і оснащення пилорам, а також устаткування для виробництва деревного біопалива. Тут же, 25 вересня, відбудеться всеукраїнський Конкурс «Кращий оператор гідроманіпулятора», який традиційно в рамках виставки проводить компанія «Велмаш Україна» за підтримки ПАТ «АвтоКраз» і компанії «Підйомні машини» (Росія).

Ділова програма виставки LISDEREVMASH’2013 включає в себе Форум деревообробників України, де провідні експерти та представники державних органів обговорять поточний стан галузі, актуальні зміни в законодавстві, а також перспективи розвитку деревообробної та меблевої промисловості в Україні.

LISDEREVMASH – це унікальна можливість розширити свої знання і досвід, ознайомитися з сучасними пропозиціями техніки та матеріалів для деревообробки, лісового господарства та меблевої промисловості, знайти нових ділових партнерів і постачальників, зміцнити наявні ділові зв’язки – все це допоможе вам підвищити ефективність роботи, а отже зайняти провідні позиції на ринку.