Навчання для викладачів практичної частини курсу операторів оброблювальних центрів з ЧПК

Українська асоціація деревообробного обладнання (УАДО) за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» активно працює над підготовкою освітнього курсу з навчання операторів оброблювальних центрів з ЧПК (три- та чотириосьова обробка деревини). Початок навчання на онлайн платформі – 22 червня 2021 року.

Навчання операторів відбуватиметься у два етапи:

•  теоретична частина – онлайн на сайті uado.org.ua;

•  практична частина – на обладнанні підприємств-постачальників (на вибір слухача).

Цього тижня відбувся тренінг для викладачів, які будуть проводити практичні навчання на виробничо-навчальних майданчиках компаній, які постачають таке обладнання щодо методології викладання. Також під час тренінгу було узгоджено програму практичного курсу навчання операторів оброблюючого центру.

Оскільки кількість місць на курсі є обмеженою, просимо якнайшвидше зареєструватись!!!

Реєстрація на курс доступна за посиланням.

Деталі по тел.: +38 093 323 9014 або листом на e-mail: uado.info@gmail.com.

Довідка

Центр підготовки працівників меблевих виробництв (школа УАДО) – онлайн-платформа, створена УАДО за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у 2021 році для підготовки працівників меблевих виробництв. Проєкт, метою якого є швидка підготовка найбільш затребуваних спеціалістів, побудований на узагальненні та передачі знань і досвіду виробників та постачальників меблевого обладнання працівникам меблевої галузі за допомогою навчання.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та міжнародних ринках, допомагає у розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.