Антистатичний охолоджуючий засіб RIEPE LP289/99

У процесі личкування крайок меблевих деталей однією з проблем є електростатичне налипання стружки, яке виникає при фрезеруванні звісів крайки з PVC і ABS. Компанія «МАРКЕТЛІС» пропонує антистатичний охолоджуючий засіб RIEPE LP289/99.

Компанія «МАРКЕТЛІС» спеціалізується на постачанні технологічного устаткування, верстатів, запасних частин та різального інструменту переважно для меблевих і деревообробних виробництв. Основними постачальниками є провідні машинобудівні компанії Німеччини, Австрії, Італії, Іспанії, Чехії, такі як: Homag, Dürr, Altendorf,  AKE, Greda, Comec, ORMA, Leadermac, Fisher+Rückle, Tigra, Freud, Maggi, Brevetti, Essepigi, Barberan, Virutex і інші.

У процесі личкування крайок меблевих деталей однією з проблем є електростатичне налипання стружки, яке виникає при фрезеруванні звісів крайки з PVC і ABS.

Для вирішення цієї проблеми використовується антистатичний охолоджуючий засіб RIEPE LP289/99, призначений для зняття статичного заряду з крайки.

Наноситься за допомогою розпилюючого агрегату на клейове з’єднання та крайку, перед торцювальним агрегатом крайколичкувального верстату.

Переваги:

  • Знімає з крайки електростатичний заряд
  • Стружка не несе статичного заряду і тому легше потрапляє в систему аспірації
  • Витрати рідини на форсунку – 1літр на 5000 п.м
  • Об’єм: 30 літрів.

Полегшіть собі життя, скористайтесь вже напрацьованим досвідом колег з багатьох країнах світу.