Онлайн засідання Правління УАДО

У пятницю 03.04.2020 відбулося онлайн засідання Правління УАДО, під час якого було прийнято наступні рішення:
• Надати вільльний доступ постачальникам деревинообробчого устатковання та право використовувати у своїй діяльності розроблені УАДО «Умови виконання сервісних робіт технологічного устатковання», автором яких виступив п. Василь Хлуд.
• Висловити подяку п. Василю Хлуду за пророблену роботу з розробки Умов, який зможе використовувати уся галузь постачальників устатковання
• Висловити подяку п. Ігор Ребезнюку за допомогу в редагуванні Умов на предмет термінологічної правильності. УАДО відзначило важливість професійної термінології для розвитку лісової, деревообробної та меблевої галузей, особливо на прикладі розрізнення термінів ЛІС, ДЕРЕВО, ДЕРЕВИНА. УАДО вирішило підтримати впровадження та популяризацію термінологічних напрацювань п. Ігоря Резебнюка у деревинообробчій газузі.
• УАДО вирішило підтримати та рекомендувати до використання постачальниками меблевої індустрії ресурси meblewiki.com, які складабться з веб-сайту, журналу «Меблеві технології», сторінки у фейсбук, групи «meblewiki.com – спільнота меблевиків та столярів», вайбер та телеграм каналів meblewiki, для популяризації обладнання та інструменту меблевого виробництва.
• Учасники Правління обмінялися думками про стратегії поведінки компаній під час карантину. Також учасники Правління вирішили наголосити на необхідності дотримуватися фінансової дисципліни учасниками по виконанню своїх зобов’язань перед УАДО по членських внесках. Правління планує розробити звернення до усіх учасників УАДО з цього приводу.
• Виконавчому органу – розпочати підготовку до проведення З’їзду УАДО після завершення карантину. Правлінню підготувати список питань, які треба вирішити, і вирішення яких перебуває в компетенції З’їзду.