Запрошення на Зїзд УАДО

Шановні  учасники УАДО!

Запрошуємо Вас 03 липня 2020 року (п’ятниця), взяти участь у З’їзді членів УАДО, який проходитиме у конференц-залі виставкового центру «Південний ЕКСПО», що на вул. Щирецькій, 36, у м. Львові (приміщення, де минулого року відбувалася виставка «Деревообробка 2019» та проходив З’їзд УАДО).

Реєстрація для участі в роботі З’їзду відбуватиметься з 11:30 до 12:00.

Час роботи з’їзду з 12:00 до 17:00 (з перервою на обід з 14:00 до 15:00)

Буде забезпечена можливість усім бажаючим членам УАДО, які беруть участь у З’їзді через довірених осіб, слідкувати за перебігом З’їзду та здійснювати вказівки своїм представникам через конференц-сервіс Zoom.

З’їзду пропонується наступний проект порядку денного:

1) Звіт Правління та Директора про здійснену роботу за період з 1 жовтня 2019 року до 30 червня 2020.
2) Звіт ревізійної комісії УАДО за період 2018-2019 роки.
3) Про перебування в членах УАДО компаній, які не відповідають вимогам членства згідно зі статтею 5.6 Статуту УАДО, зокрема систематична (більше 6-х місяців) несплата членських внесків членом Асоціації.
4) Вибори членів ревізійної комісії.
5) Перегляд програми діяльності УАДО. 
6) Ініціатива залучення усіх членів УАДО до роботи в комітетах (комісіях). Створення комітетів.
7) Зміни Статуту УАДО. 
8) Розгляд розміру членських внесків для дійсних та асоційованих членів у випадку прийняття змін до Статуту УАДО.
9) Різне.

Запрошую Вас також долучитися до відкритого засідання Правління УАДО з допомогою конференц-сервісу Zoom, що планується 30 червня з 15:00 до 17:00. Посилання на це засідання надішлю Вам 30 червня зранку. В рамках цього засідання ми зможемо обговорити проекти змін та доповнень до Статуту УАДО та до Програми діяльності УАДО.

З’їзд УАДО відбуватиметься з дотриманням карантинних обмежень визначених постановою Кабінету міністрів України № 500 від 17 червня 2020 року. Зокрема учасники З’їзду повинні:

  • мати при собі документи, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус
  • бути вдягнуті у засоби індивідуального захисту, зокрема респіратори або захисні маски, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.
  • дотримуватися фізичної дистанції між учасниками З’їзду не менше ніж 1,5 метра, так як площа орендованого для З’їзду приміщення дозволяє виконати норму про перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі, де проводиться захід.
  • За дорученням Правління,

Олексій Пристая, Президент УАДО