Презентація від «МОСТ-Україна»

Член Української асоціації деревообробного обладнання компанія «МОСТ-Україна» презентує низку новинок обладнання ТМ “Wood-Mizer” на виставці LISDEREVMASH 2017, яка відбудеться у Міжнародному виставковому центрі у Києві 26-29 вересня.

Вперше в Україні – представлення новинки –дворейкової пилорами LX450 унікального дизайну, який додає верстату неабиякої стійкості та дозволяє працювати в особливо суворих умовах.

Також українські деревообробники побачать два верстати з промислової лінії TITAN – надпотужну пилораму на широку пилу WB2000 та крайкоріз з ручним поставом пил T-ELE640, які викликали ажіотаж на галузевій виставці LIGNA у Ганновері.

Крім того, «МОСТ-Україна» представить компоненти промислової лінії SLP для переробки тонкоміру – верстати TVS (двоголову вертикальну пилораму) та SVS (одноголову вертикальну пилораму). Буде й можливість оцінити в роботі популярний крайкоріз EG350 – поздовжньо-обрізний верстат, який максимізує можливості пилорами.

Не забуваймо й про зірку серед стрічкових пил – інноваційну пилу Vortex, особлива геометрія якої зуба мінімізує кількість тирси під час розпилювання. Також на стенді «МОСТ-Україна» у вас буде можливість ознайомитись з інструментом для сервісу пил, серед якого власна розробка компанії – мийна станція MS50.

Родзинкою презентацій стане показовий виступ богатирів Федерації стронгмену України. Вони влаштують шоу на стенді «МОСТ-Україна» (Е1) 28 вересня о 13.00.

Запрошуємо відвідати стенди УАДО та «МОСТ-Україна» на виставці LIDEREVMASH 2017!