Звернення Правління до колег!

Шановні колеги!

Правління Української асоціації деревообробного обладнання (УАДО) засвідчує вам свою високу повагу та хоче висловити глибоку стурбованість у зв’язку з активізацією  обговорення у владних структурах питання щодо можливої відміни мораторію на експорт лісу-кругляка.

Завдяки спільним зусиллям громадських організацій 30 листопада п.р. у  Комітеті Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва відбулося засідання Круглого столу на тему «Мораторій на експорт лісу: результати та перспектива» на якому також були присутні члени УАДО.

Щоб не перетворити Україну в сировинний придаток, а дати можливість залучати в Україну інвестиції, створювати нові робочі місця, наповнювати бюджети усіх рівнів та пожвавлювати економіку сьогодні нам необхідно зайняти активну громадську позицію, залучити до цього однодумців і виступити проти скасування мораторію на експорт необробленої деревини.

Хочу повідомити, що на веб-сторінці Президента України оприлюднено відповідну електронну петицію від 28.11.2016 N22/031153-еп  (ініціатор – Федорчук Іван Васильович). Щиро дякуємо йому за це і давайте максимально злагоджено та дружно організуємо кампанію по збору підписів, тому що до їх завершення залишилося 84 дні, а на сьогодні зібрано лише 1600 голосів.  Нагадаю, що відповідно до статті 231 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, адресована Президенту України розглядається ним у встановленому порядку за умови збору на її підтримку не менш як 25000 підписів громадян протягом не більше трьох місяців з дня оприлюднення петиції.

Зважаючи на це, просимо вас підтримати зазначену петицію своїм голосом https://petition.president.gov.ua/petition/31153  та залучити до її підписання широкий загал небайдужих людей, щоб нас  почули очільники нашої країни.

Давайте боротися за наше майбутнє!

З повагою, Правління УАДО
07.12.2016 р.