УАДО в Раді при Львівській ОДА

12 жовтня п.р. створено Раду лісового сектору при Львівській обласній державній адміністрації, до складу якої увійшли 21 учасник: представники влади, бізнесу, екологічних організацій, науковці, представники ЗМІ та громадськості. До роботи Ради запрошено і Українську асоціацію деревообробного обладнання.

На засіданні головою Ради обрали першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського. Заступниками голови обрано завідувача кафедри технологій меблів і виробів з деревини Національного лісотехнічного університету України Ореста Кійко та начальника Львівського ОУЛМГ Анатолія Дейнеку.

Було окреслено основні напрямки роботи Ради на найближчий період та запропоновано протягом місяця напрацювати інформаційну довідку про роботу підприємств лісового сектору за останні 10 років, зробити аналітику по цінах в розрізі сортиментів, що реалізуються переробникам на аукціонних торгах.

Довідково. Рада лісового сектору є постійно діючим колегіальним консультативно-дорадчим органом, утвореним для напрацювання стратегічних підходів підвищення ресурсоефективності використання лісових ресурсів області та здійснення громадського контролю.