Замовлення Міноборони на постачання деревини в зону АТО виконаний у повному обсязі – Ковальчук

Держлісагентство в повному обсязі виконало замовлення Міноборони на постачання деревини для будівництва фортифікаційних споруд у зоні АТО. Про це заявив Голова відомства Олександр Ковальчук.
Зокрема, галузь безкоштовно відвантажила 17 тис. кубометрів лісу (100% від замовлення) та додатково почала постачання ще 2,7 тис. Кбм. З них, станом на 30 листопада, замовник отримав 1,9 тис. Протягом поточного тижня Міноборони отримає залишок.

“Підтримка ВСУ наш пріоритет, галузь допомагає всім -. Деревиною, технікою, робочими руками, волонтери збирають кошти. Обов’язки з лісоматеріалів галузь виконала в повному обсязі і строго у відведений нам час”, – зазначив Олександр Ковальчук.

Крім того, майже повністю виконане замовлення обласних державних адміністрацій. Лісгоспи підписали договори з підрядними організаціями на поставку 79,7 тис. лісоматеріалів та 2,5 тис. кбм пиломатеріалів. “Відвантажили більше 76 тис кубометрів лісу, повністю закрили питання про пиломатеріали. У найближчі терміни завдання буде виконано повністю, не дивлячись на вельми низький рівень розрахунків. Заборгованість перед лісгоспами становить 20600000 гривень.

Крім деревини, підприємства агентства передали в зону АТО 400 одиниць техніки. У будівництві фортифікацій було задіяно 1 300 працівників галузі.