Стрічкопильні фасонно-копіювальні верстати MD Dario – постійний пошук оптимальних рішень

Італійська компанія «MD Dario s.r.l.», заснована в 1970-х роках розпочала свою роботу з випуску стрічкопильного обладнання для дерева, а з часом розвинула асортимент для обробки інших матеріалів – металу, мармуру, скла, пластика та інших. Компанія спочатку освоювала внутрішній ринок і на європейському згодом продукція фірми стала популярною. На сьогодні компанія успішно працює у всьому світі, експортуючи до 70% виробленої продукції.

Свобода переміщення і можливість повертання верстату під будь-яким кутом дають змогу з максимальною контурною точністю випилювати будь-які деталі. Різні версії стрічкопильних верстатів «MD Dario» – від найпростіших до складніших – задовольнять вимоги як окремих клієнтів, так і промислового виробництва.

Розширення можливостей

Стрічкові пилки «MD Dario» безпечні і прості у використанні. Це ручні верстати, які приводить у рух оператор, спроектовані і виготовлені для пиляння таких матеріалів, як масивна деревина, ДСП, ДВП, фанера (навіть якщо вони покриті шаром пластику). Стрічковопильний вузол оснащений трьома маховиками з вулканізованої гуми, що дає змогу використовувати пильні полотна різної ширини залежно від виду робіт.

Моделі «SN33», «SN44» і «SV3 МАХІ» призначені для пиляння балок та столярних деталей з максимальною висотою розпилювання 31, 41 і 45 см відповідно з дотриманням усіх нормативів безпеки завдяки наявності спеціального захисту навколо пильного полотна.

Ці стрічкопильні верстати використовують в основному для столярних робіт, у будівництві, дрібних художніх майстернях, при виробництві меблів, тобто як для індивідуального так і серійного виробництва.
Особливість, яка вирізняє стрічкові пилки «MD Dario» серед традиційних моделей, – шарнірний важіль, який дає змогу оператору надзвичайно легко переміщати верстат і маневрувати ним у будь-якому напрямку, здійснюючи високоточне і складне пиляння.

Створення пристроїв з урахуванням потреб замовників сприяло тому, що нині стрічкові пилки «MD Dario» є кращими у своєму класі. Це підтверджують такі характеристики:
– вільне переміщення верстата у приміщенні і на будівельних майданчиках;
– можливість обертання верстата навколо робочої заготовки;
– нахил верстата вперед дає змогу пиляти під кутом до 45°;
– можливість випилювання дуг і кіл;
–ручний копір, розташований під напрямним пристроєм, полегшує випилювання кіл і пиляння за лекалами;
– пневматичне блокування панелей дає змогу пиляти пакетами, економлячи при цьому час.

Головна характеристика усіх верстатів «MD Dario» – оригінальна шарнірна установка, що складається з дволанкової зчленованої консолі, яка дає змогу надзвичайно легко маневрувати і переміщати верстат у будь-якому напрямку.

Протягом багатьох років фахівці розробляють персоналізовані і сучасні рішення і створюють різні аксесуари та пристрої для удосконалення стрічкопильних верстатів «MD Dario». Від похилої опори і копіра до пневматичного блокування матеріалу та пристроїв для утримання відрізків.

Укомплектовані цим новим пристроєм, стрічкопильні верстати «MD Dario» дають змогу швидко і точно випилювати «замків» пази різного розміру на колодах, що ідеально для створення кутових з’єднань і вінців при будівництві дерев’яних будинків, зрубів, парканів, вуличних меблів і предметів декору.

Філософія підприємства – постійне проектування і конструювання спеціального устаткування, щоб пропонувати замовникам інноваційні та персоналізовані рішення. Безперервні дослідження і намагання знайти конкретне рішення для кожного клієнта зумовило створення багатьох інноваційних аксесуарів, які нині дають змогу виокремити обладнання «MD Dario» серед інших традиційних моделей.