Український пелетний союз виступить партнером виставки LISDEREVMASH’ 2014

Український Пелетний Союз (УПС) виступить партнером 13-ї Міжнародної виставки LISDEREVMASH’2014 . Зокрема, УПС надаватиме підтримку спеціалізованої експозиції WoodEnergy, в рамках якої, на виставці будуть представлені деревне паливо (в т.ч. брикети і пелети), широкий спектр технологій для виробництва біопалива, а також обладнання, що працює на ньому. Угоду про співробітництво організатор виставки – компанія «АККО Інтернешнл» та Український Пелетний Союз підписали наприкінці січня поточного року.

Підтримка експозиції WoodEnergy з боку УПС буде включати в себе ряд маркетингових послуг, а також співробітництво в галузі організації ділових заходів. Так, УПС представить на виставці LISDEREVMASH’ 2014 колективний стенд, на якому компанії- виробники біопалива будуть демонструвати свою продукцію.
Крім того, в рамках ділової програми LISDEREVMASH’ 2014, АККО Інтернешнл та Український Пелетний Союз спільно організовують конференцію з питань розвитку українського ринку біопалива. Взяти участь у заході зможуть виробники пелет і паливних брикетів, обладнання для їх виробництва, паливного обладнання, а також представники держструктур, жкг і безпосередні споживачі .

13-та Міжнародна виставка обладнання та машин для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH’ 2014 відбудеться з 23 по 26 вересня в Києві в Міжнародному виставковому центрі. На виставці будуть представлені 4 тематичні напрямки: WoodMachinery (обладнання , машини та інструмент), WoodProduct (столярні вироби, лісо- і пиломатеріали), FurniTech (обладнання, комплектуючі та матеріали для виробництва меблів), а також WoodEnergy (виробництво та використання біопалива).

Український Пелетний Союз створено за підтримки Європейського пелетного консульства з метою сприяння розвитку українського ринку біопалива. Організація має всі необхідні повноваження для сертифікації твердого біопалива згідно стандарту ENplus і сприяє впровадженню цього стандарту на території України.