«Деревообробка-Львів» змінює місце проведення на виставковий центр «Південний-ЕКСПО»

Основна весняна галузева виставка «Деревообробка» змінює місце проведення – тепер вона відбуватиметься у новому, сучасному та просторому виставковому центрі «Південний-EXPO», що на території торгового комплексу «Південний» (м. Львів вул. Щирецька, 36).

Цього року спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості «Деревообробка» проходитиме у Виставковому центрі «Південний-EXPO» з 31 травня до 3 червня 2016 року.

«Деревообробка»  уже давно стала знаковою подією у галузі, відвідати яку спішать фахівці з усіх куточків України, а останніми роками – й з-за її меж. З кожним роком на виставці зростає й кількість іноземних учасників. Для прикладу, у виставці 2015 року взяли участь компанії з Польщі, Естонії, Австрії та Німеччини. Щодо останньої, то ця країна є одним із світових лідерів у сфері деревообробного обладнання та інструменту. Усе це свідчить про постійне підвищення статусу виставки.

«Південний-EXPO» – чудовий сучасний виставковий комплекс з розвинутою інфраструктурою (паркінг, ресторани і кафе, готель, сучасний мультимедійний конференц-зал та багато іншого).

Організатор докладе максимум зусиль, щоб повідомити усіх охочих відвідати виставку «Деревообробка 2016» про зміну місця проведення. У компанії планують організувати автобуси, які відвідувачів доставлятимуть від ПС «Україна» до нової локації – «Південний-EXPO».

Компанія «Промстанок» запрошує Вас до Львова. Менеджери нашої компанії завжди раді допомогти Вам із вибором найкращого деревообробного обладнання.