УАДО запрошує постачальників обладнання долучитися до створення центру підготовки працівників

УАДО, за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), розпочинає реалізацію ініціативи зі створення дуального центру підготовки працівників меблевих виробництв і запрошує постачальників деревинообробчих верстатів з ЧПУ долучитися до команди членів УАДО та взяти участь у реалізації цього проекту.

Ініціатива, яку УАДО реалізує за підтримки програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), передбачає навчання операторів оброблюючого центру (трьох- та чотири осьова обробка) та напрацювання методології для створення серії навчальних курсів на спеціальності, які пов’язані з управлінням верстатами з числовим програмним управлінням (ЧПУ) для меблевих виробництв у майбутньому.

Навчання операторів верстатів відбуватиметься у два етапи:

• теоретична частина –  онлайн на сайті uado.org.ua
• практична частина – на обладнанні підприємств постачальників за вибором слухача

До розробки теоретичної частини будуть залучені експерти з Національного лісотехнічного університету України.

До розробки практичного курсу планується залучити спеціалістів компаній постачальників високотехнологічного обладнання. Участь у ініціативі є відкритою для всіх постачальників. Також ініціативою передбачено навчання для представників постачальників обладнання по методології викладання практичних навиків технічних спеціальностей.

Учасники УАДО, постачальники високотехнологічного обладнання («Вектор», «ВН Вуд», «Маркетліс», «Станкодніпро»), які вже долучилися до реалізації цієї ініціативи вірять, що вона сприятиме зростанню інвестицій у високотехнологічне обладнання, пришвидшить процес введення в професію його операторів та дозволить створити нові висококваліфіковані робочі місця.

Долучитися до проекту легко!
Просто зателефонуйте +38 093 323 9014 або напишіть електронного листа: uado.info@gmail.com