УАДО розпочало співпрацю з Офісом просування Експорту

Одним з пріоритетних напрямків роботи нашої асоціації є експорт українського обладнання.  Ми хочемо, щоб наші національні виробнки максимально звернули увагу на можливості експорту для своєї продукції. Також ми прагнемо спільними зусиллями здешевити вартість виходу на експортні ринки компаніям учасникам УАДО за рахунок спільних організаційних та маркетингових дій.

Саме тому УАДО розпочало співпрацю з Офісом просування Експорту щодо організації навчання для наших членів, які зацікавленні у експорті. 29 квітня відбулась робоча онлайн-зустріч між представниками УАДО та Офісом з просування Експорту. Дякуємо команді Офісу за надану інформацію щодо послуг, які надає Офіс з просування експорту України.
Результатом наради стала домовленість про три тренінги, які будуть організовані Офісом для компаній-учасниць УАДО:
1. Тренінг щодо вимог до продукту на ринках ЄС – 27 травня 2020 року;
2. Тренінг з GPA – 2 червня 2020 року;
Міжнародні державні закупівлі GPA – Офіс надає консультаційні послуги в рамках використання механізму міжнародних публічних закупівель GPA. Основна мета цих послуг – надати бізнесу інформацію про механізм міжнародних публічних закупівель, у тому числі Угоду СОТ про державні закупівлі (далі – Угода), проконсультувати щодо можливостей, які відкриває Угода для українського бізнесу, та шляхи використання цього інструменту для самостійного опанування компанією нових експортних ринківhttps://epo.org.ua/gpa/.2 червня 2020 року
3. Тренінг з EEN
Створення профілю в Європейській мережі підприємців  (Enterprise Europe Network), яка об’єднала 66 країн, серед яких 28 країн ЄС, більш ніж 50,000 підприємств із 17 галузей. За допомогою EEN українські виробники мають доступ до інтернет-бази підприємств, інформацію щодо В2В зустрічей, про наукову співпрацю та про можливості розвитку у визначеній галузі. Більше деталей за посилання https://epo.org.ua/een/ .