Пост-реліз "Деревообробка 2017"

Традиційно наприкінці весни (30 травня – 2 червня ) у Львові відбулася знакова подія – спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості «ДЕРЕВООБРОБКА». Завдяки високому авторитету, що його виставка зміцнює з року в рік, галузеві компанії цінують свою присутність на заході, адже це важливий крок на шляху до побудови успішної та процвітаючої компанії. Цього року  на відвідувачів виставки  чекали більше 150 компаній, які представляли понад 450 брендів, як вітчизняного та іноземного виробництва з 25 країн світу.

Експозиція виставки ДЕРЕВООБРОБКА 2017 відображала весь комплекс обладнання, яке використовується на деревообробному підприємстві. Багато компаній продемонстрували обладнання власного виробництва, а саме стрічкові  лісопильні рами, горизонтальні та вертикальні пилорами, фрезерні, багатопильні та корувальні деревообробні верстати. Великий сегмент  виставки займала експозиція обладнання для сушіння деревини. Невід’ємною частиною були засоби захисту деревини, лакофарбові матеріали, клеї тощо. Без шліфувального і ріжучого інструменту та інших видів дереворізального інструменту не обходиться жоден виробничий процес, отже на виставці він також був присутній. Аспіраційне та вентиляційне обладнання здивувало широким вибором.

Виставка була організована за підтримки Української Асоціації Деревообробного Обладнання, яка в рамках виставки ,вже традиційно,  провела чергове Засідання правління,  де обговорюються актуальні питання, які хвилюють представників деревообробного ринку.

Виставка безперечно має авторитет та статус, адже багато років поспіль з нами були постійні учасники, а саме: ПП «Ющишин», ПП «Мост-Україна»/WoodMizer, ТОВ «Станкодніпро», ТОВ «Доліньо», ТОВ «Фельдер-Україна», ПП «Маркетліс», ТОВ «Іберус-Київ», ТОВ «М-Групп», ТОВ «Н.Н.Н», ТОВ «Лейтц Інструменти Україна», ПП «Техноліс», ТОВ «МВМ-Захід», ТОВ «Лойко Україна», ТОВ «МВМ-Київ», Завод універсальних машин, ТОВ «Д Лайт». Особливий Статус має компанія Ройек-Львів, яка є ідеологом створення виставки Деревообробка та впродовж багатьох років приймає активну участь в організації та підготовці виставки.

Вже традиційно і багато років поспіль виставка деревообробка мала незмінного генерального партнера – компанію МОСТ Україна. В такому ж дусі, продовжує ТОВ МВМ – Захід спільно з компанією Kesla, які вже вдруге виступили офіційним партнером виставки.

В 2017 році до нас приєднались нові компанії, зокрема: Лакофарбовий завод Аврора, ПП «БК Технологічне бюро»,  Завод Кобзаренка, ТМ Вірок, ТОВ «Ескаро», ТОВ «Аллорі», ТОВ «Руд Екзост систем», ТОВ «НБК Сенсор», ТОВ «Лінеар», ТМ Remmers; декілька компаній з сусідньої нам Республіки Польща, а саме Fanum (Польща) (на стенді ПП Ющишин), Anna, Resbud, Inter-bud, є також компанії з Італії: VALMAGGI CALDAIE SRL, COSTRUZIONI NAZZARENO SRL, TERMOLEGNO SRL, Fink SRL; другий рік поспіль бере  участь компанія SIA RMP (Литва), Wravor  (Словенія), Katres (Чеська Республіка). Цьогоріч на стенді компанії Ройек-Львів була представлена нова компанія REMA (Польща).

Щодо ділової програми виставки хочеться відмітити великий інтерес з боку спікерів, які обговорювали питання щодо сертифікації, як деревини так і  деревообробного обладнання. Також, львівські науковці з НЛТУ  презентували дуже цікаві розробки для українських деревообробників. В рамках виставки компанія ITA Tools, провела розіграш та роздала цінні подарунки відвідувачам виставки.

Важливою складовою виставки було продовження дії соціального проекту «Покоління для Покоління», який зініційований ПП Ющишин. В рамках проекту, були виготовлені комплекти книжкових полиць і передані Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «Охматдит». Отже, творимо добро разом!!!

Виставка Деревообробка – це безперечно професійний майданчик де було представлено багато новинок, а саме декілька з них: новинка від торгової марки NASTO - Прес гідравлічний для щита (гарячий), який призначений для високопродуктивного склеювання дерев’яних заготовок у меблеві щити; однією з "родзинок" виставки став Кромкооблицювальний верстат Akron 1400 Biesse; на стенді ПП Ющишин відвідувачі мали змогу ознайомитись з таким обладнанням: обробним центром  з ЧПУ Fanum Sigma ZM, горизонтальною стрічковою пилорамою Wirex CZ-2, крайколичкувальним верстатом Holztechnik MaxiMax 1991 і т.д. Якщо деревообробне виробництво шукає способи збільшити продуктивність своєї пилорами, чудовим рішенням став поздовжньо-обрізний верстат EG350 з двома циркулярними пилами від компанії Wood Mizer. Також дане підприємство вперше у Львові продемонструвало горизонтальний стрічковий багатопил HR700 з двома ріжучими головами. І це ще далеко не весь перелік ринкових новинок та несподіванок, які були запропоновані відвідувачам виставки, які приїхали з різних куточків нашої країни та з- за кордону.

Ми сподіваємося, що цьогорічна виставка «ДЕРЕВООБРОБКА 2017» стала успішною як для учасників, так і для відвідувачів, а результатом її роботи стануть взаємовигідні контракти, домовленості та контакти, що стимулюватимуть подальший розвиток як окремих підприємств, так і загалом деревообробної, меблевої та лісової галузей України.

www.galexpo.com.ua/derevo