+38 032 240-12-07

«МOST-Україна» запрошує!

10 років діяльності святкує компанія «МOST-Україна» - член Української асоціації деревообробного обладнання, ексклюзивний представник Wood-Mizer. Ювілей, який проходитиме у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» 16 грудня, - прекрасна нагода, щоб поспілкуватись з однодумцями, представниками уряду та посольства США в Україні, а також делегацією Wood-Mizer.

Відкриватиме святкування презентація «МOST-Україна»: розповідь про історію компанії, її здобутки за 10-річчя. Дізнаєтесь ви і про проекти компанії, серед них і спільні з УАДО – як от будівництво навчально-технічних центрів дуальної освіти при профільних вишах. У програмі – презентація ювілейної книги, кошти з її продажу стануть додатковою підтримкою для створення навчальних баз для майбутніх деревообробників.

Також «МOST -Україна» готує презентацію найновішої розробки у професійній серії – пилорами LX450 – дворейкового верстата підвищеної стійкості.

Апофеозом святкування стане фінал спільного проекту «Сильний бізнес для сильних людей», участь якому беруть клієнти компанії, які у визначений період придбали обладнання Wood-Mizer. Головний приз, який розіграють на святкуванні, - автомобіль Ford Ranger.

У програмі: виступ українських силачів Федерації стронгмену України, які встановлять новий рекорд. А ще на вас чекає виставка авто від партнерів «МOST-Україна» компанії Winner та презентація потужного мотоцикла Harley-Davidson.